Dominikánská republika Honey mletá

 
 

Ve vůni této kávy ucítíte grep, med, chrozno.  Její v chuti je cítit Nashi s medem v do chuti granátové jablko. 

100 % Arabica

Více o druhu mletí v rubrice 'TIPY O KÁVĚ' ve článku 'MLETÍ ZRNKOVÉ KÁVY'.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Sáček
Druh mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 1 221 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 696 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 383 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč 122 Kč od 122 Kč bez DPH
1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 1 404 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 800 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 440 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks 140 Kč / ks od 140 Kč    
Kód produktu 2292/1 K 2292/1 K2 2292/1 K3 2292/1 K4 2292/1 K5 2292/1 K6 2292/1 K7 2292/1 K8 2292/1 K9 2292/500 2292/501 2292/503 2292/505 2292/507 2292/509 2292/511 2292/513 2292/515 2292/250 2292/502 2292/504 2292/506 2292/508 2292/510 2292/512 2292/514 2292/516 2292/AER 2292/CES 2292/DZE 2292/FIL 2292/FRE 2292/PRE 2292/70 2292/71 2292/72 Zvolte variantu
Značka Káva z Regionu
Webová stránka značky kavazregionu.cz
Kategorie KÁVA PODLE DRUHU
 

Dominikánská republika vyrábí kávu od roku 1715 a tato šarže pochází z oblasti označené jako Barahona. 

Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica, která se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, je poté ručně vybrána, promyta a fermentována po dobu asi 12 hodin, než je usušena na slunci.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: