Vážení zákazníci z důvodu nárůstu objednávek může vyřízení Vaší objednávky trvat 7-14 dní. Děkujeme za pochopení

Dominikánská republika mletá

 

Ve vůni této kávy ucítíte para ořechy, příměsí dubu.  Její chuť je hořko-kyselá s tóny grepové kůry. 

100 % Arabica

Více o druhu mletí v rubrice 'TIPY O KÁVĚ' ve článku 'MLETÍ ZRNKOVÉ KÁVY'.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Sáček
Druh mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 526 Kč 526 Kč 526 Kč 526 Kč 526 Kč 526 Kč 526 Kč 526 Kč 304 Kč 304 Kč 304 Kč 304 Kč 304 Kč 304 Kč 304 Kč 304 Kč 177 Kč 177 Kč 177 Kč 177 Kč 177 Kč 177 Kč 177 Kč 177 Kč 87 Kč 87 Kč 87 Kč 87 Kč 87 Kč 87 Kč 87 Kč 87 Kč od 87 Kč bez DPH
605 Kč / ks 605 Kč / ks 605 Kč / ks 605 Kč / ks 605 Kč / ks 605 Kč / ks 605 Kč / ks 605 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 204 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks 100 Kč / ks od 100 Kč    
Kód produktu 1538/1 K 1538/1 K2 1538/1 K3 1538/1 K4 1538/1 K5 1538/1 K6 1538/1 K7 1538/1 K8 1538/500 1538/501 1538/503 1538/505 1538/507 1538/509 1538/511 1538/513 1538/250 1538/502 1538/504 1538/506 1538/508 1538/510 1538/512 1538/514 1538/AER 1538/CES 1538/DZE 1538/FIL 1538/FRE 1538/PRE 1538/70 1538/71 Zvolte variantu
Značka Káva z Regionu
Webová stránka značky kavazregionu.cz
Kategorie Káva Luxusní
 

Dominikánská republika vyrábí kávu od roku 1715 a tato šarže pochází z oblasti označené jako Barahona. 

Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica, která se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, je poté ručně vybrána, promyta a fermentována po dobu asi 12 hodin, než je usušena na slunci. 

V espressu má čistou a vytrvalou dochuť s nádechem koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.