Variace 12 ručně vyráběných pralinek a tabulky hořké čokolády – dvakrát tolik potěšení.
Dvanáct ručně vyráběných pralinek a tabulka prémiové hořké čokolády s lyofilizovanými lesními plody – dokonalá kombinace pro ty, kteří milují rozmanité čokoládové chutě. V této elegantní bonboniéře se snoubí lahodné pralinky a intenzivní hořká čokoláda s lyofilizovaným ovocem. Dopřejte si harmonické spojení sladkého, kyselkavého a lehce hořkého tónu.
Poctivá ruční práce, prvotřídní suroviny a láska k detailu – to vše dělá naši malou čokoládovou dílnu v Olomouci tak výjimečnou.
Detailní popis produktu
Detailní popis produktu
Složení:
- NÁPLNĚ 75 %: smetana, máslo, med, sladidlo: sorbitol, jahodový/malinový/griotte/banánový/mandarinkový/citrónový džus a dřeň, cukr, mandle, lískové ořechy, nízkotučný kakaový prášek, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaový likér, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt, glukózo-fruktózový sirup, stabilizátor: sorbitol sirup, škrob, konzervant: kyselina sorbová, sůl, pravý černý čaj, 100%ní instantní káva sušená,chilli mleté, levandule květ výběr, aromata, vanilka;
- ČOKOLÁDOVÉ SLOŽKY: kakaová hmota,cukr, plnotučné sušené mléko, kakaové máslo, kakaový likér, emulgátor: sójový lecitin,přírodní vanilkový extrakt/aroma, barvivo: E120;
- Zdobení: papír na čoko-transfer (kakaové máslo, sacharoza, E171, E172, E102, E110, E129, E132, E220 – oxid siřičitý), sušené ovoce (kustovnice/jahoda/brusinka), vlašský ořech, pistácie, mandle, smetana, med,máslo, barvivo E171-E172.
- Složení - hořká čokoláda: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový likér, lyofi lizované ovoce 10 % (maliny, ostružiny, černý rybíz) v různém poměru, emulgátor, sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.
- Obsah kakaové sušiny v čokoládové složce nejméně 64 %.
- Může obsahovat stopy jiných suchých skořápkových plodů a oxidu siřičitého.
Uchovávejte: v suchu při teplotě do 20°C.
Hmotnost: 220 gramů
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
EAN: | 8595668400443 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.