Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let.
Detailní popis produktu
Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda. Tento lektvar byl pro Indiány posvátný a byl symbolem plodnosti a moudrosti. Poté co čokoládu představil Kryštof Kolumbus v Evropě, stala se okamžitě bestsellerem.V následujících staletích došlo k převratnému objevu – kakao lze smixovat s mlékem a kakaovým máslem. A v roce 1876 tak vznikla „čokoláda“ jak ji známe dnes.
Monin Chocolate můžete použít jako hlavní chuť vašeho drinku nebo jej použít v kombinaci s dalšími příchutěmi.
Barva: čirá hnědá se zlatými odlesky
Chuť: vůně kakaových bobů, chuť kakaového likéru.
Tipy: Monin Chocolate sirup má silnou kakaovou chuť. Snadno dodá vaší kávě čokoládovou příchuť. Zkuste kombinací s Dark Chocolate Sauce vytvořit výjimečnou kávu nebo mocha drink. Použití: kávy, dezertní drinky, milkshaky, ochucená mléka, mocha.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy do kávy |
---|---|
Hmotnost: | 0.9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.