Vyřešte ideálním způsobem skladování kávy bez ztráty aroma a chutě.
Detailní popis produktu
Největšími nepříteli upražené kávy, jsou teplo, světlo a vzduch. Upražená zrníčka totiž na vzduchu ochotně oxidují, a tím pádem mění své chuťové profily a aroma se pomalinku ztrácí. Samozřejmě těsně po pražení je potřeba kávu nechat jak se říká vydýchat, kdy uniká velké množství oxidu uhličitého, který se při pražení v zrnu uzavře. Po tomto kroku je ideální použít vakuovou dózu.
Americká společnost Ankomn přišla s novým inovativním přístupem k tvorbě vakua - s pomocí tzv. Turn-N-Seal. Jednoduchým pootočením víčka se z nádoby okamžitě vysaje vzduch i vlhkost a umožní tak zůstat potravinám dlouho čerstvé. Dóza garantuje minimálně 50 000 opakovaných vytvoření vakua, tedy při použití jednou denně vám vydrží alespoň necelých 14 let! Dále je stoprocentně nepropustná pro jakékoliv vůně a tekutiny, ať už budete v dóze skladovat kávu, čaj.
K tvorbě této dózy byl využit BPA-free plast, certifikovaný pro styk s potravinami. Tato nádoba je navíc držitelem cen IF Design Award a Red Dot Design Award z roku 2016.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dózy na kávu |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.