Doprava zdarma nad 1 000,- kč.

SAGE BES870 Espresso

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin.

Espresso přístroj Sage BES870 přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce.

Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.

Dostupnost Zvolte variantu do 3 pracovních dnů do 3 pracovních dnů do 3 pracovních dnů
Barva
17 990 Kč / ks 17 990 Kč / ks 17 990 Kč / ks 17 990 Kč    
Kód produktu Zvolte variantu 456/CER 456/STR 456/CER2
Značka sage
Kategorie SAGE
 

Popis funkcí: 

  • Integrovaný kónický mlýnek s kovovým mlecími kameny
  • Tepelný systém Thermocoil
  • Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy ( +/-1°C)
  • Systém nízko-tlakového předspaření 
  • Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
  • Ukazatel tlaku při extrakci kávy
  • Odnímatelný KOVOVÝ tamper (možnost praktického uložení v přístroji)
  • Samostatný vývod horké vody
  • 360° otáčivá tryska na páru
  • 2l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem
  • Funkce krátkého předspaření
  • Automatické a manuální dávkování kávy
  • Přednastavené množství mleté kávy a možnost programování množství mleté kávy pro 1 a 2 šálky
  • Obnova továrního nastavení
  • Manuální nastavení objemu kávy
  • Nastavení teploty vody (+/- 2 °C)
  • Funkce „Dry Puck“ – elektronický ventil pro odstranění přebytečné vody z kávy napěchované ve filtru po ukončení extrakce
  • Automatické vypouštění zbytkové vody z topného systému po použití funkce páry
  • Funkce Clean Me – světelná kontrolka indikuje potřebu spuštění čisticího procesu
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.