Doprava zdarma nad 1 000,- kč.

Columbie mletá bez kofeinu

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

Kategorie: BEZ KOFEINU

100 % Arabica

Více o druhu mletí v rubrice 'TIPY O KÁVĚ' ve článku 'MLETÍ ZRNKOVÉ KÁVY'.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Sáček
Druh mletí
Můžeme doručit do
25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019 25.2.2019
560 Kč / ks 560 Kč / ks 560 Kč / ks 560 Kč / ks 560 Kč / ks 560 Kč / ks 560 Kč / ks 295 Kč / ks 295 Kč / ks 295 Kč / ks 295 Kč / ks 295 Kč / ks 295 Kč / ks 295 Kč / ks 175 Kč / ks 175 Kč / ks 175 Kč / ks 175 Kč / ks 175 Kč / ks 175 Kč / ks 175 Kč / ks 90 Kč / ks 90 Kč / ks 90 Kč / ks 90 Kč / ks 90 Kč / ks 90 Kč / ks od 90 Kč    
Kód produktu Zvolte variantu MLT 10/1 MLT 10/1 AE MLT 10/1 CT MLT 10/1 DZ MLT 10/1 VF MLT 10/1 FP MLT 10/1 PK MLT 10/500 MLT 10/500 AE MLT 10/500 CT MLT 10/500 DZ MLT 10/500 VF MLT 10/500 FP MLT 10/500 PK MLT 10/250 MLT 10/250 AE MLT 10/250 CT MLT 10/250 DZ MLT 10/250 VF MLT 10/250 FP MLT 10/250 PK 115/AER 115/CES 115/DZE 115/FIL 115/FRE 115/PRE
Značka Káva z Regionu
Webová stránka značky kavazregionu.cz
Kategorie Mletá káva
 

Chuť: sladká, zaoblená, snížená kyselost, mírně ovocná

 

Švýcarský vodní dekaf 

Společnost za švýcarským vodním procesem je překvapivě Kanadská - ne švýcarská. Technologie vznikla ve  Švýcarsku. Coffees decaffeinated přes švýcarský vodní proces se liší tím, že technologie nevyužívá žádný druh chemického činidla k extrakci kofeinu ze zrnek. Proces dekofeinizace závisí na charakteristikách osmózy a rozpustnosti kávových zrn.

Nejprve vytvořili kapalinu nazvanou Zelený kávový extrakt. Získali to tím, že namočili dávku zelených kávových zrn v nádrži s horkou vodou. Voda zachycuje molekuly kofeinu, ale také dobré aromatické oleje a jiné rozpustné složky. Uhlíkový filtr pak tuto vodu filtruje. Díky pórovitosti filtru pouze zachycuje molekuly kofeinu. Výsledkem je chutná a bez kofeinu tekutina, která je na jedné straně velmi nasycená kávovzdornými látkami a na druhé straně bezkofeinové zelené kávové zrno bez kofeinu. Tato šarže kávy je zbytečná a je vyřazena. Zůstává zelený kávový extrakt (GCE). S tímto extraktem může začít skutečná dekofeinace!

Dále je v tomto GCE namočena čerstvá dávka zelených kávových zrn. Protože je již zcela nasycená rozpustnými látkami z kávy (molekuly příchutí a oleje), GCE nevytahuje žádnou chuť z nové šarže zrnek. Odstraní pouze molekuly kofeinu. GCE nyní obsahuje kofein ze zrnek. Uhlíkové filtry v systému zachytí a zadržují molekuly kofeinu v kapalině. Tyto filtry obnovují GCE, které je nyní také bez kofeinu. Vrací se do dávky kávy, aby získala více kofeinu. Tento GCE proudí nepřetržitě, dokud zrna nejsou 99,9% bez kofeinu. Celý proces trvá 8 až 10 hodin.

Vzhledem k tomu, že švýcarský vodní proces nepoužívá žádné chemikálie k dekofeinizaci, tento typ káv bez kofeinu může mít ekologickou certifikaci. To vás ujišťuje ještě víc, že ​​pijete kvalitní kávu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.