Opět máme v nabídce limitovanou edici vína s Levandulí z moravské farmy. Tak neváhejte...

Kolumbie Barraque Rum mletá

 
  • 1 z 4
 

Exkluzivní Kolumbijská káva byla fermentována v barrikových rumových sudech. V chuti je cítit: rum, třešňový likér a tiramisu

U této výjimečné kávy doporučujeme tyto přípravy pro zachování maximálního aroma a chuti:

Překapávaní (papírové filtry)

French press

Moka konvička

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Sáček
Druh mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do
17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019 17.10.2019
2 260 Kč / ks 2 260 Kč / ks 2 260 Kč / ks 2 260 Kč / ks 2 260 Kč / ks 2 260 Kč / ks 1 190 Kč / ks 1 190 Kč / ks 1 190 Kč / ks 1 190 Kč / ks 1 190 Kč / ks 1 190 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks 350 Kč / ks od 350 Kč    
Kód produktu 630/500 630/501 630/503 630/505 630/507 630/509 630/250 630/502 630/504 630/506 630/508 630/510 630/AER 630/CES 630/DZE 630/FIL 630/FRE 630/PRE Zvolte variantu
Značka Káva z Regionu
Webová stránka značky kavazregionu.cz
Kategorie Luxusní káva mletá
Záruka 1 rok
 

Jedná se skutečně ojedinělou kávu, která zaujme jak vyváženou chutí, tak svým úchvatným aroma kolumbijského rumu. 

Finca San José je provozována stejnou rodinou od roku 1963. Nachází se v Chinchiná v departementu Caldas a její půda je úrodná díky popelu sopky Nevado del Ruiz. UTZ certifikace, farma se zaměřuje na kvalitu a udržitelnost ve stejném měřítku. Ochrana vody, biologická rozmanitost a zemědělsky osvědčené postupy jsou stejně důležité jako sklizeň a zpracování.

Tato farma je v nadmořské výšce 1400 metrů a sklizeň probíhá ručně v srpnu až prosinci. Výběr vhodných třešní je specifický pro tento konkrétní typ rumové speciality Odpařená a promytá a fermentovaná kávová zrna jsou po dobu maximálně 20 hodin umístěn do sila pro počáteční sušení a poté přenesen do marquesinas. Po výběru vhodných zrn následuje umístění do dřevěných sudů, které obsahovaly stárnoucí rumovou tafii po dobu nejméně 8 let, a káva v těchto sudech zůstává přibližně 3 měsíce.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.