!!!!.....Připravily jsme pro Vás na všechny kávy ve velikosti 500g a 1kg dopravu ZDARMA přes zásilkovou.....!!!

Kolumbie Barraque Rum mletá

 
Doprava zdarma Doprava zdarma Doprava zdarma Doprava zdarma Doprava zdarma Doprava zdarma Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 4
 

Exkluzivní Kolumbijská káva byla fermentována v barrikových rumových sudech. V chuti je cítit: rum, třešňový likér a tiramisu

U této výjimečné kávy doporučujeme tyto přípravy pro zachování maximálního aroma a chuti:

Překapávaní (papírové filtry)

French press

Moka konvička

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Sáček
Druh mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do
15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019 15.11.2019
2 265 Kč / ks 2 265 Kč / ks 2 265 Kč / ks 2 265 Kč / ks 2 265 Kč / ks 2 265 Kč / ks 1 195 Kč / ks 1 195 Kč / ks 1 195 Kč / ks 1 195 Kč / ks 1 195 Kč / ks 1 195 Kč / ks 355 Kč / ks 355 Kč / ks 355 Kč / ks 355 Kč / ks 355 Kč / ks 355 Kč / ks od 355 Kč    
Kód produktu 630/500 630/501 630/503 630/505 630/507 630/509 630/250 630/502 630/504 630/506 630/508 630/510 630/AER 630/CES 630/DZE 630/FIL 630/FRE 630/PRE Zvolte variantu
Značka Káva z Regionu
Webová stránka značky kavazregionu.cz
Kategorie Káva Mletá
Záruka 1 rok
 

Jedná se skutečně ojedinělou kávu, která zaujme jak vyváženou chutí, tak svým úchvatným aroma kolumbijského rumu. 

Finca San José je provozována stejnou rodinou od roku 1963. Nachází se v Chinchiná v departementu Caldas a její půda je úrodná díky popelu sopky Nevado del Ruiz. UTZ certifikace, farma se zaměřuje na kvalitu a udržitelnost ve stejném měřítku. Ochrana vody, biologická rozmanitost a zemědělsky osvědčené postupy jsou stejně důležité jako sklizeň a zpracování.

Tato farma je v nadmořské výšce 1400 metrů a sklizeň probíhá ručně v srpnu až prosinci. Výběr vhodných třešní je specifický pro tento konkrétní typ rumové speciality Odpařená a promytá a fermentovaná kávová zrna jsou po dobu maximálně 20 hodin umístěn do sila pro počáteční sušení a poté přenesen do marquesinas. Po výběru vhodných zrn následuje umístění do dřevěných sudů, které obsahovaly stárnoucí rumovou tafii po dobu nejméně 8 let, a káva v těchto sudech zůstává přibližně 3 měsíce.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.